kärlek som aldrig försvinner!!

de var ett tag sen jag var här nu, de är juh bara för att de inte har hänt något alls i mitt lilla liv..

Jag har bara vare hemma och kollat på dom vackra träden som finns här och drömt mej bort..
Varför jag skriver idag är för att jag har tänk en hel del på dom som jag lämmnat mej, alla dom vänner som jag trodde att jag hade. Dom som skulle stanna kvar vad som än hände med mej, men som jag ser nu så är de juh inte så. Visst jag har inte heller varit så bra vän till dom, men jag har lärt mej av de.. Men ändå, jag har alltid tänk på dom som har lämnat mej, de finns inte en dag som jag inte göra de..

De finns en som alltid har varit den som har varit sig själv hela tiden, hon fanns där när min farfar gick bort..
Jag önskar att jag kunde var där för henne som hon var med mej,  men jag gjorde juh ett jävla fel och jag förlorade henne...
Och jag har låtit henne vara de här året som har gått nu, men jag skulle vilja att hon kom tillbaka, om man kan inte få allt man vill ha..

De finns en annan oxså, men helst så skulle jag vilja slippa skriva om henne, men vad gör man? Hon kan jag inte heller inte bara glömma, hon och jag har gått igenom så mkke tillsamman. Men hon valde att gå, och de får hon väl göra.. Men de som svider mest är juh att hon lämmnar någon som hon aldrig kommer att få tillbaka, hon har gjort ett val som jag aldrig att förstå.. 

jag vill oxså att dom vänner jag har fått nu inte ska tro att jag inte tänker på dom, jag skulle inte klara av de här om de inte var för dom..

Dom är allt i mitt liv!! 









 







RSS 2.0