Livet

Livet går upp och ner, men ska de vara så? Mitt liv har vare så, men nu går de bara neråt. De är så jag känner mig, jag känner mig som en boll, ibland så är jag på topp och sen är de bara skit! Jag vill inte vara en boll längre, jag pallar inte de.


Varje morgon när jag kliver upp så känner jag vad är meningen med livet? Vad ska man göra med livet? Är de bara så att man ska leva bara för att man har kommit till världen? Måste man leva livet som de var den sista dagen på jorden?

Kommer allt bli bra igen? Kommer man orka lika mycket som man alltid har gjort? Kommer man kunna leva som man alltid har gjort?


De finns så många frågar om livet, men kan man få svar på allt? Är de så att man ska vara som en boll? Är de så att man kanske aldrig kommer att få veta varför man lever med alla dessa frågor. Kommer livet alltid att var så här jobbigt, eller kommer de att bli lättare sen?


SHIT!!!!!!!!!!!!!

SHIT!!! vilken kväll, du dödar mig... jag trodde fan inte att de här kunde hända mig.. De är helt sjukt, de bästa midsommar på länge... Du får mig att glömma allt, fan vad bra att du kom igår... Kan inte har drömt om något bättre..


Tack mia för underbar kväll...


dagen kommer va?

En gång så var du min, en gång så var de vi, en gång så kunde du få mig att le. Men nu finns inget av de kvar längre, men i mina drömmar är de vi för alltid. Jag saknar ditt skratt varje dag, jag saknar när du ler mot mig.

Jag drömde om dig inatt, att du ville försöka igen, att du saknat mig. Du ville aldrig vara utan mig igen. I drömmen så var allt bra igen, vi gick hand i hand, och du sa dom orden jag alltid vill höra. Men när jag vaknar igen så är jag här själv igen, jag hatar att de ska var så bra i mina drömmer men inte i verkligheten. Jag vill bara att ska bli som de är när jag drömmer, när jag vaknade idag så var kudden blöt , jag visste då att de bara var en dröm..

Varje morgon jag vaknar så kommer du upp i mitt huvud, jag kan bara inte släppa dig, jag vet inte vad de är. De måste vara så att jag älskar dig fortfarande, eller är bara så att jag aldrig vill släppa dig? Jag har aldrig känt så här för något, de som bruka hända är att jag grinar lite sen när de över.  Men med dig så när de något speciellt, du har förtrollat mig med något.

Jag behöver dig i mitt lilla liv, jag vet inte om jag klara mig utan dig, men de kommer jag väl att få göra. Från och med nu så är jag ensam, utan någon som säger dom orden som alla vill höra någon dag. Kommer jag kunna älska igen? Kommer jag kunna se någon annans ögon och säga att jag älskar han? Om jag känner nu så kommer jag aldrig att kunna göra de. För jag vill bara vara med dig, ingen annan. För när jag är med dig så släpper jag allt och bara se dig, se hur lycklig jag är med dig.

Kommer de en dag för oss igen? Kommer de att bli så att du kommer att säga att du älskar mig? Den dagen kommer väl?


hon och jag!!

Vissa dagar så tänker jag väldigt mycket på dig, andra dagar så tänker jag inte alls. Men du finns alltid där i mitt huvud. Jag kan inte fatta att jag aldrig kommer att släppa dig i mina tankar, jag vill kunna göra de. De känns som att jag inte kan tänka om jag inte har dig i mitt huvud. Du är som en drog för mitt huvud, om du inte finns där så kan jag inte leva, jag kan inte tänka på något annat en dig. Jag vill bara får mig att fatta att de kanske aldrig blir vi igen, de kanske ska vara så? Kan man gå hela livet med samma tanke? Kan man då leva vidare? Är de så att man ska tänka på sånt här hela tiden?

Hur skulle man kunna leva men bara en tanke? Bara kunna tänka på en sak hela tiden? Eller är bara så man tänker när man är kär eller dumpad av någon?

De måste finnas någon som har känt så, de kan ju inte bara vara jag. Eller är de bara jag? Jag kan ju inte vara den enda som känner så, för då är alla människor knäpp.

Jag vet en som känner som jag, och hon är nästa som jag. Hon och jag har känt varandra hela livet. Jag tror inte att hon skulle kalla mig dum.  Hon är knäpp, men inte på de sättet att man tror att hon är, hon han sin egna lilla stil. Jag tror inte att jag skulle kunna le om jag inte hade henne när allt de här hände, jag tror att hon säger samma sak om mig, eller jag har fel?

Hon och jag har gått igenom så mycket tillsamman, men en sak kommer då aldrig att förändras och de är. Vad vi en gör så har vi alltid lika kul, och vi kan inte sluta skratta tillsammans. Love you!!


jag visste..

Du får mig att tänka en massa, du får mig att få ont i hela kroppen.

Du får mig att inte kunna göra något annat än att önska en massa som aldrig kommer att hända.

Du får mig att se en mörk framtid, du får mig att känna att jag inte är värld ett skit i den här världen.


Jag trodde att vi hade något, men när jag får de där skiten av dig igår så blir jag bara arg!

Jag känner att du inte känner något alls för mig längre, ser du redan mig som skit. Har du redan kastat bort allt vi hade tillsammans? Har du redan glömt allt? Du måste ju ha gjort de..


tänker

Jag har tänk på en sak, en sak som fick mig att in se en sak. Livet är för kort för att stanna vid ens sida hela livet ut. När man inte är så gammal heller, man kan inte bara stå där när alla andra gå vidare med sina liv. Jag vill kunna se allt som alla andra gör de. Men om jag är kvar på ruta 1 så är de lika bra för mig att jag lägger ner allt i mitt liv. Ibland så önskar jag att jag fick leva de liv jag alltid har drömt om, men livet är så att man kan inte få allt man drömmer. Hade jag fått allt så skulle jag aldrig få lära mig av mina misstag, allt som jag har vare med om, allt som händer varje dag i mitt liv, allt som jag aldrig vill glömma, allt som jag önskade inte hade hänt.


Mitt liv har vare upp och ner, jag har förlora en del som jag har älskat/tyckt om. Jag har också fått en del tillbaka, men inte alltid, andra tar men vill inte ge tillbaka.. jag orkar inte med de längre...

Alla vill ha så mycket, men jag få ta de som kommer. Om de nu kommer något. Vem vet om de, en dag kanske jag får de jag önskar mest av allt. Men den dagen tänker jag på varje dag, den dagen kommer att komma, men man vet aldrig när. Den kan ju komma imorgon eller nästa år.


Tänk om man kunde planera ens liv, hur de skulle vara som, hur de skulle bli som. Tänk om kan kunde se hur man skulle bli som, vad man gjorde med sina misstag, hur man skulle kunna leva med dom.  Hade de då vare bättre? Allt de där tänker jag på varje dag.


Men nu har ni något att tänka på, för nu ska jag sova..


God natt, dröm sött...


RSS 2.0