en helg med mys.

Igår så blev de mys med Jim hela dan, och ikväll blir de mys i Sundsvall hos syster. Äta lite gött och leka lite med my, kan man hoppas :-D Jag ska också sova över i Sundsvall bara för att kunna mysa lite med my. :-) Mer vet jag inte vad jag ska göra, får väl se vad som händer. Kan ju hoppas att de blir en bra kväll :-) Nu ska jag försöka få lite kontakt med söt innan jag åker till syrran. HÖRS HAJ!!!!!

jag älskar dej!

De har hänt mycke den sista tiden, blev en midsommar i stugan med söt Jim! Skönt att komma bort från stan,se något annat än att sitta här i lägenheten. Idag så blir de inte ha mycke att göra. :-) ska bort till farmor och prata lite, ikväll så hoppas jag att de blir en jävla mycke mys :-D I måndags så fick jag ett samtal av en vän som jag har saknat väldigt mycke.Min underbara vän Jessica! Hon hade de inte lätt alls. Tur att hon vet att jag alltid kan få henne att skratta ;-) Finns alltid vännen! <3 Nu ska jag kolla om jag har fått tillbaka varmvattnet igen :-D HÖRS HAJ!!!!

livet är svårt ibland

Jodu, mitt liv är fan inte lätt varje dag. De är alltid något som ska jävlas med mej. Men man ska inte klaga heller, vem vet hur mitt liv skulle ha varit om jag inte hade haft min pappa eller mina vänner. Ibland är jag glad att jag fick de här livet istället för de liv jag kanske hade haft. Mina vänner är de bästa som finns. Linda, du är en vän som jag alltid kan lita på. En vän som alltid finns när jag behöver prata eller bara komma bort från allt. Du och din underbara son är allt för mej. Du är en del av mej! De du går igenom de gör jag med. Din smärta är min smärta!! Jessica. Du är min glädje spridare! Bara jag ser dej så blir jag helt galen av skratt, du kan få mej att skratta när allt är bara skit! Anna w, min lilla skatt! Du är min gud! Du ger mej så bra råd här i livet. Vad de än är så har du alltid bra råd att ge. Jag vet inte alls vad jag skulle göra utan er!

förlorar jag dej nu?

Jadu, vart ska jag börja? Kan ju börja med att säga att jag har en känsla att jag snart kommer att gå över till mitt gamla liv igen. Något som jag inte vill alls. :-( allt jag kan göra är bara att vänta och se om de blir så eller inte. Känns också som att jag håller på att förlora mina vänner, men de är väl också något man ska gå igenom i livet. Känns också som att jag håller på att förlora någon som jag aldrig trodde skulle vara så här nära mej. Jag vet inte vad jag gör om du går! Snälla! Stanna här hos mej!! Hata mej inte. För jag klarar inte av de nu. Jag älskar dej!!!

några konstiga dagar!

Konstigt nog har jag inte varit här på ett bra tag. Fast jag inte har så mycke att göra i mitt liv så har jag inte haft tid att skriva här alls. Men nu så kanske man ska göra de ändå. :-) De har hänt en hel del i mitt liv, jag fick en lägenhet. Som jag trivs i som fan! Fick börja jobba igen också, som är helt sjukt bra jobb. :-D Jag fick också träffa en som jag aldrig trodde jag skulle bli kär i. Men man kan väl inte planera allt i sitt liv. Allt kom så fort, lägenheten tog typ 1 månad, och jobbet kom samtidigt. Men jag klagar då inte. Nu har man ju ett liv,ett liv som jag aldrig hade för typ 1år sen. Nu slipper jag planera allt jag ska göra för att kunna ha ett liv. :-) Nä, nu ska man fortsätta tvätta och bara glo på tven :-D HÖRS!!! HAJ!!

RSS 2.0